Genomineerd voor de inspiratieprijs You Go Girl Award 2022

Stella de swart nominatie vrouwindemedia22

Fantastisch nieuws! Ik ben genomineerd voor de inspiratieprijs You Go Girl Award 2022! Een prijs voor vrouwelijke deskundigen die effectieve stappen hebben gezet om in hun vak meer zichtbaar te zijn in de – ook regionale – media, radio, tv, kranten, tijdschriften en op sociale media. Voor deze bijzondere prijs zijn in totaal elf vrouwelijke experts genomineerd. En ik ben daarbij! Alle genomineerde vrouwen delen in de media inspiratie rondom onderwerpen en expertise die ons allemaal raken. Nu wil ik deze prijs graag winnen, daarom wil ik je vragen: STEM OP MIJ!.
Mensen met ervaringswijsheid zouden de helden moeten zijn van deze tijd. Juist omdat ik over gevoelige onderwerpen spreek, waar veel mensen moeilijk over praten. Door vanuit mijn eigen kwetsbaarheid te vertellen ben ik sterker geworden. Nu geef ik als professional lezingen en spreek ik regelmatig via ‘Zij Spreekt

Tijdens mijn lezingen vertel ik verhalen uit de leefwereld van armoede. Deze verhalen geven inzicht in wat mensen waardevol vinden. Het vertellen van ervaringsverhalen is dan ook niet meer weg te denken in het sociaal domein voor beleidmakers, wethouders en ministers. De kracht van het verhaal is indrukwekkend. Door het luisteren naar ervaringsverhalen komt de menselijke maat terug. Verhalen maken duidelijk hoe wij verbeteringen in het beleid, onderwijs en sociaal werk kunnen doorvoeren. Het is een spiegel voor het sociale domein. 

Met mijn verhaal motiveer ik anderen om uit een dal te komen of motiveer ik juist om anderen te helpen. Ik vertel mijn verhaal daarom niet alleen op bijeenkomsten en congressen in het sociale domein en bedrijfsleven, maar ook in de media. Op deze manier kan ik een veel groter publiek bereiken en meer mensen motiveren. Samen kunnen wij de wereld verbeteren! Wil jij mij daarom helpen om de You Go Girl Award te winnen? De stemsite voor de You Go Girl Award 2022 staat nu online op Vrouw in de Media. Stemmen kan tot 31 januari!

Deze week kom je mij vast vaker in de media tegen! In de nieuwe Glossy Vrouw staat een uitgebreid interview met mij. In de podcast van het Parool vertelde ik over armoede. En komend weekend staat mijn verhaal opgeschreven in het Nederlands Dagblad. En ook voor het januari-nummer van de MUG mocht ik een positieve column schrijven. Kortom veel aandacht voor bestaansonzekerheid en financiële kwetsbaarheid deze maand in de media! En daar ben ik maar wat trots op!  Net als de recensies die ik kreeg naar aanleiding van mijn boeking voor Zij Spreekt. Meer mediamomenten bekijk je hier.
Wil jij meer aandacht voor bestaans(on)zekerheid en  armoede in de media? Stem dan vandaag op mij!

 Liefs Stella!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp