Over Stella de Swart

WIE IS STELLA DE SWART? 

Stella is zelfstandig ondernemer en werkt nu als armoede- en schuldenexpert.  Na een jarenlange strijd is het Stella uiteindelijk gelukt om uit de wirwar van bureaucratische regels te ontsnappen. Vanuit de bijstand is zij in 2021 gestart met haar eigen onderneming. Nu inspireert en motiveert zij velen. Stella geeft inspirerende lezingen over armoede, schulden aan bedrijven, overheden en stichtingen via ZijSpreekt.nl. Dit is het sprekersbureau voor vrouwelijke deskundigen. Stella geeft mensen een stip aan de horizon en biedt creatieve en inspirerende oplossingen op het gebied van armoede en schulden. Ook voor studenten met studieschulden heeft zij handige tips.

ARMOEDE- EN SCHULDEN EXPERT

Als gerenommeerd armoede- en schuldenexpert adviseert Stella politieke partijen, stichtingen, het bedrijfsleven, veel alleenstaande vrouwen, maar ook vele studenten. Als adviseur en spreker bestrijdt Stella een maatschappelijk probleem: armoede, schulden en eenzaamheid. Zij maakt deze onderwerpen bespreekbaar. Ook in de media verschijnt Stella regelmatig. Het bespreekbaar maken van armoede, schulden en eenzaamheid op radio, tv en in de bladen is een goede stap naar een Nederland zonder armoede. 

HET BOEK OVER ARMOEDE!

In juni 2021 verscheen de eerste druk ‘Armoede krijg je gratis’. Inmiddels zijn er al meer dan 1.500 exemplaren verkocht. Via deze website kan ook jij het boek bestellen. Wil je iemand verrassen? Lees dan het initiatief voor een uitgesteld boek. En wil je Stella een plezier doen? Laat dan een recensie achter. 

KENNISMAKING

Jan van der Heide maakte dit filmpje over de eerste kennismaking met Stella tijdens het televisieprogramma ‘Ik durf het bijna niet te vragen’ van BNN/VARA. Hij vertelt over het ontstaan van het boek ‘Armoede krijg je gratis’. Bekijk het filmpje van Jan van der Heide met “muziek Courage