Wat maakt jou rijk?

stellacamera

Je rijk voelen heeft niets met geld te maken. Ik geloof dat je je altijd rijk kunt voelen. Het maakt niet uit hoeveel euro’s op je bankrekening staan. Kijk vooral wat er wel in overvloed is. Tijd, liefde, energie, gezondheid, vriendschappen of levenservaring. Wat heb jij in overvloed? Wat kun jij delen?

Ik weet dat het leven pittig kan zijn. Als single moeder van twee kinderen (nu 16 en 19 jaar) ken ook ik diepe dalen en hoge pieken.

Bijna altijd ben ik positief en optimistisch gebleven en heb ik mij rijk gevoeld. Veel ben ik verloren, maar mijn veerkracht en optimistische levenshouding bleef. Nog steeds heb ik veel mooie dromen. Eén van die dromen wil ik graag met jullie delen, want delen is vermenigvuldigen. Wie weet komt die droom dan ooit uit, daarom deel ik ‘m graag met jullie.

Mijn droom is om vrouwen te laten stralen. Ik wil iets goeds doen voor alle vrouwen en moeders op Curaçao. Dit kan pas als ik genoeg geld heb verdiend met mijn lezingen of ‘toevallig’ de juiste mensen ontmoet met dezelfde droom voor Curaçao. Het eiland waar mijn moeder vandaan komt. De stichting ‘Laat ze maar lachen’ inspireerde mij 8 jaar geleden toen ik voor het eerst met deze stichting in aanraking kwam voor mijn eigen kinderen. Kinderen mogen dankzij deze stichting een dagje erop uit. Op deze manier kunnen ze even de zorgen van alledag vergeten. Stralend komt je kind weer thuis!

Mijn droom is om alle vrouwen/moeders (ouders) zich weer lekker in hun vel te laten voelen met ‘Laat ze maar stralen’. Hoe mooi zou het zijn om de samenleving en ondernemers en bedrijven erbij te betrekken? Een integrale aanpak van praktische hulp bij diverse zaken, zoals financiële-budget trainingen en talentontwikkeling. Net zoals bij www.Talentcoach.nl. Hier kun je werken aan je zelfvertrouwen. Dit geeft rust, waardoor je weer deelgenoot bent in de samenleving. Ook een psycholoog kan van onschatbare waarde zijn om vastzittende patronen te doorbreken. Net als een netwerk van professionals die niet alleen naar je rekeningen kijken, maar ook zorgen dat je je weer rijk voelt. Gelukkige ouders stralen ook geluk door op de kinderen. Ben jij de juiste persoon om hierbij te helpen of ken jij die? Laat het mij weten. Laten wij dan samen deze droom uit laten komen.

Juist van verbindingen met mensen maken word ik blij. Jij ook? Het geeft mij een rijk gevoel om harten te raken. Dit doe ik ook als ik lezingen geef door het land. Lezingen geven helpt mij uit het dal van armoede te klimmen. Bedrijven en organisaties boeken mij nu steeds vaker via www.zijspreekt.nl en dat is fantastisch! Armoede krijg je gratis, maar lezingen van Stella zijn niet meer gratis 😉

Mijn ervaringen en kennis over bestaans-On-zekerheid en armoede deel ik nog steeds gratis op Facebook, LinkedIn en Twitter. Dankbaar ben ik voor de feedback en mooie reacties van mensen. De verbindingen die hieruit ontstaan geven mij daadwerkelijk een rijk gevoel en zorgen ook voor nieuwe betaalde opdrachten. Ik word gezien als Stella en mijn lezingen en adviezen worden gewaardeerd. Dat voelt als echte rijkdom!

Waar ik ook gelukkig van word zijn positieve initiatieven zoals ‘een lief gebaar ‘ van NCRV/KRO. Van 15 tot en met 28 mei komen de radiopresentatoren van KRO-NCRV in actie voor mensen die moeite hebben om rond te komen. Ook ik ben gevraagd om mee te werken. Het interview is te horen en te zien bij https://kro-ncrv.nl/liefgebaar.

We zijn in Nederland ook rijk aan bijzondere mensen, zoals Straatarts Michelle van Tongerloo. Zij won de Ab Harrewijn Prijs 2023 op 13 mei 2023 https://www.nieuwwij.nl/actueel/straatarts-michelle-van-tongerloo-wint-ab-harrewijn-prijs-2023/

Mijn tip om je rijk te voelen?
Probeer te zien wat er wel is. Zorg dat je je passie volgt. Luister goed naar je hart, want dat klopt altijd! Daar word je pas echt gelukkig van en geeft ook jou een rijk gevoel.

Ciao Ciao Stella

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp